Reese Witherspoon és a Kínából adoptált csecsemő esete

World Premiere of Disney's 'A Wrinkle In Time' GettyImageRank2 People VERTICAL Looking At Camera THREE QUARTER LENGTH SMILING USA California City Of Los Angeles Hollywood - California One Person Disney ACTOR Film Premiere Premiere ARRIVAL Photography Film
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 26: Actor Reese Witherspoon arrives at the world premiere of Disney?s 'A Wrinkle in Time' at the El Capitan Theatre in Hollywood CA, Feburary 26, 2018. Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney/AFP
Vágólapra másolva!
Reese Witherspoon a Botrány hősnőjével, Kerry Wasingtonnal készít új sorozatot, mindketten szerepelnek is benne.
Vágólapra másolva!

Reese Witherspoon és Kerry Washington egy sikerkönyv tévés adaptációján dolgozik, Celeste Ng második regényét, a Little Fires Everywhere-t ültetik át a képernyőre – az elsőt már a magyar olvasók is ismerhetik, itthon Amit sohase mondtam el címmel jelent meg.

Az írónő is igen örült az együttműködésnek, legalábbis úgy tűnik a videón, amely Witherspoon könyvklubjának az oldalán jelent meg a Facebookon:

A könyv egy jómódú, ám elég unalmas településen, az ohiói Shaker Heightsben játszódik, ahol az állóvizet felkavarja – és a lakosokat jól meg is osztja -– egy Kínából adoptált csecsemő érkezése.

Witherspoon és Washington nemcsak producerként dolgoznak a projekten, de mindketten szerepelni is fognak benne. Fix tévécsatorna vagy streamszolgáltató még nincs, ahová eladnák a végeredményt, de vélhetően érdeklődőkben nem lesz hiány.