Pamela Anderson zavarba ejtő szexkalandokról mesélt

Pamela Anderson hatalmas dekoltázsa még mindig vadító, Pamela Anderson
West Hollywood, CA - Pamela Anderson displays her lovely assets for dinner at Catch in West Hollywood. AKM-GSI November 5, 2016 To License These Photos, Please Contact : Maria Buda (917) 242-1505 [email protected] [email protected] or Mark Satter (317) 691-9592 [email protected] [email protected] www.akmgsi.com
Vágólapra másolva!
Pamela Anderson a Life Stories című brit műsorban playmate-ként megélt tapasztalatairól, szexuális élményeiről is hosszasan mesélt.
Vágólapra másolva!

A brit ITV-n március 3-án volt látható a Life Stories című beszélgetős műsornak az a része, amelyben Pamela Anderson vall a házigazda Piers Morgannek.

A színésznő és modell a felvételt követően arról panaszkodott, hogy az adást úgy vágták meg, mintha az élettörténete csak testrészekből és pasikból állna, ennek megfelelően számíthattunk jó néhány sikamlós sztorira.

Pamela Anderson Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Hedo

A The Mirror egy történetet már előre elmesélt, az a Playboy-alapító Hugh Hefner legendás partijainak egyikén esett meg: Anderson bekukkantott egy hálószobába, ahol a házigazda épp hét nővel szexelt, majd mindannyian elkezdték őt stírölni, vélhetően arra akarták rávenni, hogy szálljon be nyolcadikként.

"Arra gondoltam, ez nem egy mozifilm, le kell lépnem" – mesélte Anderson, aki ennek ellenére jó barátságban maradt Hefnerrel.

Szavazzon!

Melyik volt a kedvenc (1997 előtti) sorozata? Öt szavazatot is leadhat!