Dobó Kata: Húsz év alatt csak két undok nőt kaptam

2018.03.03. 07:00

Talán Lengyel Tamás és te szerepeltél a legtöbb szériában, amióta 3-4 éve feltámadt a magyar sorozatipar. Nézzünk vissza egy kicsit: milyen emléked van a Hacktion: Újratöltve idejéből?

Nekem az volt első lehetőség a sorozatok terén, a szülés után azzal tértem vissza a köztudatba. Örülök, hogy felkértek, és mindenkivel jó volt dolgozni.

Dobó Kata a Fapad című sorozatban - Képgalériáért klikk a fotóra! A végén mutatunk két ritkaságot is!Forrás: MTVA

A Fapad jött utána, az 2014-es. Miért lett vége?

Nagy szívfájdalom nekem, hogy nem ment tovább, csak egy évad volt. A szívemhez közel álló műfaj az abszurd humor, de lehet, hogy nem találta meg a közönségét. A nézőkhöz nem jutott el igazán. Én viszont imádtam a karaktert, Rezes Jucival, Lengyel Tamással volt sok jelentünk.

Egynyári kaland?

Több napot voltam a Balatonnál, jó volt. Gyabronka Józseffel volt benne egy szerelmi szálam.

Dobó Kata a Korhatáros szerelem bemutatóján - Képgalériáért klikk a fotóra! A végén mutatunk két ritkaságot is!Forrás: TV2

És a Válótársak?

A közmédiára készült sorozatok után kinyitotta nekem a kereskedelmi tévés világot. A magyar színészek problémája, hogy színházba pár tízezer ember jár rendszeresen itthon, magyar filmre pedig – pár nagy sikert leszámítva - kevesen ülnek be, így a publikum nem tudja, milyen kvalitásokkal rendelkezünk. Honnan tudnák, ha nem lenne tévésorozat? Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy elhalmoztak sorozatszerepekkel az elmúlt években, így feszegethettem a határaimat, amiért egy színész mindig hálás.

Hol láthatnak a színházlátogatók mostanában?

A Játékszínben a Nyolc nőben, a Kölcsönlakásban, a Pinceszínházban a Tartuffe-ben, a Karinthy színházban pedig a Szajréban játszom.

Kíváncsiak voltunk, mely hazai színésznőt vinnék el olvasóink vacsorára: 68 ezer 529 voks érkezett összesen, Dobó Kata igen jól szerepelt. Az eredményeket, a top 10-et itt megnézheti.

Előző
  • 1
  • 2
Következő