Péniszt etettek Gordon Ramsay-vel

Gordon Ramsay James Corden műsorában
Vágólapra másolva!
Gordon Ramsay a The Late Late Show-ban vendégeskedett, egy "Felelsz vagy mersz?"-típusú játék során mindenféle gusztustalan dolgokat etettek meg egymással a műsort vezető James Cordennel. Nézze meg videón! 
Vágólapra másolva!

Gordon Ramsay volt James Corden legutóbbi vendége a The Late Late Show egyik szegmensében, a "Felelsz vagy mersz?"-ben, ahol – az ismert játék szerint – a feleknek kínos kérdésekre kellett válaszolniuk, ha azonban úgy döntöttek, hogy nem felelnek, teljesíteniük kellett valamilyen kihívást.

Gordon Ramsay nem evett jó étvággyal Forrás: CBS

A mostani adásban gusztustalannál gusztustalanabb ételekkel büntették egymást: Cordennek csirkeláb, malacláb pácleve és egy pár szöcske jutott; Ramsay-nek a csirkelábbal szintén meg kellett küzdenie, lazacjégkrémet és kagylólevet is magába kellett lapátolnia, amikor nem volt hajlandó elárulni, hogy mikor csinált utoljára a nadrágjába.

A sztárszakács azt sem kötötte a nézők orrára, hogy melyik hírességet nem akarja soha viszontlátni egyik éttermében sem, emiatt különösen borzasztó büntetést kapott: bikapéniszt csípős szósszal. "Az orrom folyik, és mintha vérezne a seggem" – foglalta össze a tapasztalatait Ramsay.

Nézze meg az egészet videón!