Beperelték A szökés színészét szexuális zaklatásért

Entertainment Weekly Celebrates SAG Award Nominees at Chateau Marmont sponsored by Maybelline New York - Arrivals GettyImageRank3 People VERTICAL Looking At Camera HOUSE CASTLE USA California City Of Los Angeles One Person ACTOR COMMEMORATION Chateau Marm
LOS ANGELES, CA - JANUARY 28: Actor Robert Knepper attends the Entertainment Weekly Celebration of SAG Award Nominees sponsored by Maybelline New York at Chateau Marmont on January 28, 2017 in Los Angeles, California. Dimitrios Kambouris/Getty Images for Entertainment Weekly/AFP
Vágólapra másolva!
A szökés-ből ismert Robert Kneppert már több nő is megvádolta szexuális zaklatással, az egyikük most be is perelte a színészt.
Vágólapra másolva!

Mint arról már beszámoltunk, Susan Bertram jelmeztervező vallomása után további négy nő is szexuális zaklatással vádolta A szökés Zsebesét, Robert Kneppert.

A színész kezdettől fogva tagadott, az ártatlanság vélelmét hiányolta, úgy vélte, több évtizedes karrierek omolhatnak össze amiatt, hogy a média átvette az esküdtszék szerepét.

Robert Knepper Forrás: AFP/2017 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Akkor azt is mondta, hogy egy pártatlan mediátor jelenlétében szívesen leül beszélgetni az állítólagos áldozatokkal, Bertram azonban inkább bíróságra vitte az ügyet: szerinte Knepper hazudik, a zaklatás megtörtént.

"Úgy véljük, Susan Bertram ügye változást hozhat abban, hogy a férfiak miként kezelik a nőket, örülünk, hogy részesei lehetünk a változásnak" – mondta a nő egyik ügyvédje, Marvin Krakow.