Egy pasit már találtak a Bűbájos boszorkák mellé

The American Heart Association's Go Red For Women Red Dress Collection 2018 Presented By Macy's - Arrivals & Front Row GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment FASHION
NEW YORK, NY - FEBRUARY 08: Actor Ser'Darius Blain attends the American Heart Association's Go Red For Women Red Dress Collection 2018 presented by Macy's at Hammerstein Ballroom on February 8, 2018 in New York City. Theo Wargo/Getty Images for AHA/AFP
Vágólapra másolva!
Alakul a Bűbájos boszorkák új változata, egy szereplő már megvan – csak még nem a három boszorkány közül.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, a CW megrendelte az új verziót az eredetileg 1998 és 2006 között futott Bűbájos boszorkák-ból, ehhez találták most meg az első szereplőt.

A három boszorkánynak még nincs meg az alakítója, egyikük, a szellemes nerdként jellemzett Macy szerelméről azonban már tudjuk, hogy ki fogja játszani.

Ser'Darius Blain Forrás: AFP/2018 Getty Images/Theo Wargo

A fiatalembert Ser'Darius Blainnek hívják, a Jumanji 2017-es változatából lehet a leginkább ismerős. Sorozatok közül a Jane by Design-ban és a Survivor's Remorse-ban volt benne több epizódban, de vendégszerepelt például a Vámpírnaplók-ban, az NCIS-ben is.