Komoly műtéten esett át Majka párja, Dundika

Majka, Majoros Hajnalka, Dundika
Vágólapra másolva!
Nyitott hasfal miatt kellett megoperálni Majoros Hajnalkát.
Vágólapra másolva!

A Storynak mesélt műtétjéről Majoros Hajnalka, akinek két héttel ezelőtt kellett megoperálni nyitott hasfalát. „Miután Marián világra jött, hetekig éreztem egy kitüremkedést a köldökömnél, de a nőgyógyászom azt mondta, ne féljek, nincs köldöksérvem” - mesélte a lapnak.

Forrás: Facebook/Majka

"Olivér születése után még rosszabb lett a helyzet, hiába ment le rólam minden súlyfelesleg, még mindig úgy néztem ki, mint aki három hónapos terhes. A köldököm felett kitüremkedett a hasam, és még hat hónappal a szülés után sem apadt le a duzzanat" - tette hozzá.

A vizsgálat során kiderült, hogy szétnyílt a hasfala, állapota pedig egyre rosszabb lett, már a gyermekeit is alig bírta megemelni az állandó fájdalom miatt, így muszáj volt megműteni. "Ezt persze csak kimondani egyszerű. Fel kellett készíteni a gyerekeket arra, hogy legalább 10 napig nem nagyon leszek otthon, és majd utána is nagyon kell vigyáznom arra, nehogy megemeljem magam. Eleve rettegtem az operációtól, mert számos internetes fórumon azt láttam, hogy bizony el is ronthatják a hasplasztikát" - mesélte.