Hátborzongatóak A szolgálólány meséje új képei

2018.01.12. 18:47

Kijöttek a második évad első fotói, van rajtuk véres főszereplő, komor, téli temetés, vörös ég alatt valami nyomasztó, munkaszolgálatos jelenet is.

Ahogy 2016-ban a The Night Off, illetve a Stranger Things volt az új, ünnepelt sorozat, úgy 2017 nyarának elején A szolgálólány meséje lett az egyik legfelkapottabb széria. A sötét, borongós, meglehetősen lelombozó sorozat nagy hatással volt sokakra, bezsebelt egy halom díjat.

Mint korábban írtuk, 13 rész jön a második évadban, szemben az első szezon 10 epizódjával. A legtöbb szereplő visszatér, és külön öröm, hogy a Szívek szállodájából is ismert Alexis Bledel állandó szereplővé lép elő, eddigi vendégszerepe után.

Offred, azaz Elizabeth Moss elárulta, hogy drámai folytatás jön, még akkor is, ha a regény – amely egy 1985-ben kiadott disztópia, Margaret Atwood írása - nem kapott 2. részt. „Egyre rosszabb lesz minden. A második évad kemény igazán sötét lesz. Azt gondolhatjuk, hogy June-t kiszabadították Waterfordéktól, de talán nem ilyen egyszerű ez" – sejtelmeskedett.

A három képet exkluzívban az Entertainment Weekly kapta meg, itt meg tudja nézni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK