Michael J. Fox nem akárki oldalán tér vissza a képernyőre

Michael J. Fox
Michael J. Fox speaks to a crowd during a panel discussion about "Back to the Future" during the Silicon Valley Comic Con in San Jose, California on March 19, 2016. The comic and entertainment-themed event features exhibits, panel discussions and pop culture artistry. Fox starred in the 1985 US science-fiction adventure comedy film "Back to the Future." / AFP PHOTO / JOSH EDELSON
Vágólapra másolva!
Michael J. Foxot hamarosan az épp elnököt alakító Kiefer Sutherland sorozatában láthatjuk, beugrik a Designated Survivor-be.
Vágólapra másolva!

Michael J. Fox a Parkinson-kórja ellenére is dolgozik tovább, Kiefer Sutherland sorozatában, a Designated Survivor-ben is szerepet kapott: egy szívós ügyvédet fog játszani, akit a Fehér Ház bérel fel a korábbi amerikai elnök szivárogtatási ügyével kapcsolatban.

Foxot legutóbb a Félig üres két epizódjában láthattuk, A férjem védelmében című sorozatban pedig hosszabban is szerepelt, ott szintén ügyvédet alakított.

Michael J. Fox 2016-ban Forrás: AFP/Josh Edelson

A Designated Survivor története azzal indult, hogy egy terrortámadás során felrobbantották a Capitoliumot, és meghalt az Egyesült Államok komplett képviselőháza, kivéve egy minisztert (Sutherland), akit még aznap éjjel kineveztek elnöknek, noha nemigen tűnt alkalmasnak a posztra.