Weisz Fanni beszélt az édesanyjával, sok öröm nem volt benne

Interjú Weisz Fannival
Vágólapra másolva!
Anya, hagyj békén! - jelelte Weisz Fanni élő adásban édesanyjának tegnap a Mokkában, mint kiderült, a stúdióban egy év után először találkoztak, és beszéltek is egymással.
Vágólapra másolva!

Hosszú idő után a Mokka stúdiójában kommunikált először Weisz Fanni és édesanyja, a műsor szerkesztői ugyanis mindkét felet meghívták az adásba, így a színfalak mögött találkoztak.

"Anya! Mi a célod? Mit szeretnél tőlem? Nem látod, hogy boldog vagyok a férjemmel? Csak utolsó dolgot mondok: könyörgöm, hagyjál már békén, minden rendben van! Jól vagyunk és ennyi!" - jelelte Fanni a műsorban, ami nagyon rosszul esett az anyának.

Forrás: Facebook/Weisz Fanni

"Olyan, mintha megtagadott volna a lányom, pedig érzem és tudom, hogy bajban van. Láttam, hogy nincs jól és nagyon zavarban volt, lehet ez volt az oka a kirohanásának, esetleg előre betanították neki, ugyanis ha jól megnézték a nézők a felvételt, a szinkrontolmács hangjával párhuzamosan, motyogva mondta a szöveget Péter Fanni mondatai alatt.

Megvártam az adás után, és a stúdió mellett, körülbelül két percet tudtunk egymással kommunikálni. Elmondtam neki, hogy én értem őt, segíteni szeretnék neki és szívesen leülnék vele valamikor. Úgy tűnt, megértett, ám közben ott állt mögöttünk Péter, aki nagyon ridegen szemlélte az eseményeket, majd közölte, hogy indulniuk kell" - mondta a Borsnak.