Csalás miatt feljelentik Weisz Fanni férjét

Weisz Fanni
Vágólapra másolva!
Van egy kis botrány Weisz Fanni modelliskolája körül.
Vágólapra másolva!

Súlyos vádak alól kell tisztáznia magát Weisz Fanni férjének, Hajmásy Péternek, miután rendőrségi feljelentést nyújtanak be a napokban a Fanni nevével hirdetett modelliskola ellen – írja a Bors.

Forrás: realweiszfanni/Instagram

A lap szerint egy zalaegerszegi anya tesz újabb feljelentést, 15 éves, halláskárosult lányát iratta be a modelliskolába. A 495 ezer forintos tandíj végül állítólag 250 ezer forintra csökkent, de ezért – Weisz Fanni férjének kérésére – 50 ezer forint foglalót kellett rögtön letenni a helyszínen.

„A hirdetésben nem szerepelt, hogy a helyszínen ötvenezer forintot le kell tenni” – mesélte korábban az anya, aki az első óra után úgy érezte, nem azt nyújtják a programban, amit megígértek, ezért nem kívánta kifizetni a tanfolyam további részleteit. Ekkor a cég kötbért követelt tőle, pedig ilyen kikötés nem volt a szerződésben, sőt, ügyvéddel fenyegetőztek, holott nem adtak számlát a befizetett előlegről.

Az anya feljelentést tett a NAV-nál, és azóta többen is megkeresték hasonló tapasztalattal. „Még egy-két adatot várok, és ha meglesznek, az illetékes rendőrkapitányságra adjuk be a feljelentést csalás megalapozott gyanúja miatt. Ennek a büntetési tétele a csalás mértékétől függően 2-8 évig terjedhet” – osztotta meg a lappal dr. Halász Tamás, Weisz Fanni édesanyjának ügyvédje.