Weisz Fanni édesanyja teljesen kiborult, durván vádolja leendő vejét

Weisz Fanni Szépségek, akik idén lettek menyasszonyok tv+sztárok
Weisz Fanni lassan mindentől és mindenkitől elszeparálódik
Vágólapra másolva!
Megrendítő nyílt levelet írt a napokban Weisz Fanninak az édesanyja , aki félti lányát leendő vejétől. Az aggódó anya állítása szerint le van tiltva a lányával való kommunikációról, ezért fordult a nyilvánossághoz, szerinte ugyanis siket gyermeke élete veszélybe került.
Vágólapra másolva!

Léránt Ágnes a Mokkában elmondta, hogy leendő veje egy évig náluk élt, és mi volt az a pont, amikor egy hatalmas veszekedés után elküldte őt az otthonukból.

„Pár évvel ezelőtt ez a fiatalember bekeveredett az életünkbe, nálunk lakott, eltartottuk. (...) Egy nagyon durva, nagyon csúnya veszekedés után, ami a Fanni és közte alakult ki, amikor ő ajtót vert és hadd ne mondjam, hogy milyen kisasszonynak ordította el a gyerekemet, én azt mondtam, hogy pakolja össze a holmiját és költözzön haza. Fanni zokogott, nem értette a helyzetet, siket ember, ha valaki egy vita közben nem tolmácsol neki folyamatosan, akkor nem is érti” - mesélte az aggódó anya.

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Lányával pár hónapja beszélt utoljára, az újságokból és a közösségi oldalán tájékozódik.

„Annyira agyament ez a fiatalember, bocsánat, de egy agyament, egy elmebeteg, nem tudok mit mondani rá. Mintha neki egy gyönyörűség lenne, hogy a lányomat ebben a helyzetben tartja” – mondta, majd hozzátette, hogy a nyilvánosság segítségét kéri, és mióta beszél a problámákról, rengeteg szülő, gyerek, áldozat kereste meg, akik ugyanebben a cipőben jártak.

Állítja, leendő veje Weisz Fanni nevében levelezik, a családdal való kapcsolattartást tudatosan akadályozza, sőt vissza is él a modell nevével és a siketségével. Az édesanyag a cégük adótartozásáról és a lehetséges visszaélésekről is beszélt: