Nagyon felhúzta Tápai Szabinát egy idegbeteg autós

Tápai Szabina
Vágólapra másolva!
Egy türelmetlen sofőr miatt akadt ki a terhes Tápai Szabina, követőinek dühösen számolt be az esetről.
Vágólapra másolva!

„Tegnap fél 6-6 körül jöttem hazafele a Szentendrei úton Benivel! Már az egyik lámpánál nagyon siettetett volna az úriember, de ami utána történt! A lámpánál állt egy autó, mögötte egy motoros, majd én és utánam az idegbeteg úriember! Amikor zöldre váltott a lámpa, a sor elindult, de ő már dudált!

Nyilván ilyen időben, maradjunk annyiban, van forgalom ezen az útszakaszon! Kérdezem én, minek kell egy másodperc után a dudához nyúlni? Úriember gondolta majd balról kielőz, de az a sáv lassabban ment, így beszorult! Én soroltam ki a jobb oldalra kanyarodó sávba, amikor is visszajött mögém és jobbról majdnem nekünk jött, ha nem rántom vissza a kormányt! Hozzáteszem, nem vagyok az a tipikus női vezető, azt gondolom ezt minden nagyképűség nélkül mondhatom!” – írta dühösen az oldalán.

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

„A szerencsétlen a kanyar előtt beszorult egy kamion mögé, mert pirosat kapott! Na, több se kellett nekem se! Látom, hogy kiszáll az autóból, még neki állt feljebb, de aztán megmondtam neki a magamét, ráadásul még legalább 2 autós is kikiabált a kocsiból, hogy normálisnak érzi-e magát!? Nem tudom az ilyen embereknek minek van jogsijuk! Nagyon szégyelje magát! Szomorú vagyok! Beni annyira édes volt, mondta, hogy menjünk szóljunk a rendőr bácsiknak, majd jól elviszik a ninók a dutyiba! Az ő anyukáját nem bánthatja senki!” – áll a bejegyzésben.