Szabó Ádám hiába próbálja visszafogni párját, Tóth Andit

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi és Szabó Ádám közel öt hónapja vannak együtt, nemrég értek haza életük első közös nyaralásáról. Az énekesnőt nehéz visszafogni a párjának, ha felbosszantják a kommentelők, de így szereti, nem akarja megváltoztatni.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi és párja egy ideig titkolták, hogy együtt vannak, de mára nyíltan vállalják kapcsolatukat. Egy hetet töltöttek együtt Barcelonában, és bár nem élnek együtt, a nyaralás óta szinte alig voltak külön - erről meséltek a FEM3-on.

Az énekesnő képei alatt gyakran jelennek meg negatív kommentelők, akiknek gyakran reagál is, de ez a párját nem zavarja. Szabó Ádám néha próbálja visszafogni a barátnőjét, de mint mesélte, Andi nagyon makacs, nem hallgat rá, de így szereti, ahogy van.

Legutóbb az énekesnő jól kiosztott egy kommentelőt, aki erotikus képei miatt szólt be neki, máig úgy látja, hogy jogosan reagált. "Nem fogok csak azért sálat a nyakam köré tekerni, mert van két ilyen nő. A legutóbbi kommentelőnél azért válaszoltam, mert úgy próbált bemocskolni a nő, hogy azt hitte, színésznő vagyok. Nagyon ideges lettem, legalább informálódna kicsit" - mondta.