Megvan, mikor indul a TV2 Csoport új sportcsatornája

Real Madrid, Atlético Madrid, Bajnokok Ligája
Atletico Madrid's French defender Lucas Hernandez (R) vies with Real Madrid's Spanish midfielder Lucas Vazquez during the UEFA Champions League final football match between Real Madrid and Atletico Madrid at San Siro Stadium in Milan, on May 28, 2016. / AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE
Vágólapra másolva!
A TV2 Csoport augusztus 11-én indítja el legújabb sportcsatornáját, amin mások mellett az UEFA Bajnokok Ligája és a La Liga közvetítései is láthatóak lesznek.
Vágólapra másolva!

2016-ban jelentette be nagyszabású portfólióbővítését és programinvesztícióját a TV2 Csoport. 2016 nyarán

ennek egyik fontos lépéseként elindult a Spíler TV, amit 2018. augusztus 11-én újabb sportcsatorna, a Spíler2 követ.

A legfiatalabb tematikus kábeltévé műsorán az UEFA-val kötött hosszú távú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik majd a nézők.

A szurkolók minden forduló minden játéknapján láthatnak mérkőzéseket, az új 19 órás kezdési időponttal rendezett találkozókat kizárólag a Spíler2 műsorán.

Érkezik továbbá a spanyol labdarúgó-bajnokság a La Liga (2018-2021) is a csatornára. Ettől a szezontól kezdve a szerződés végéig a korábban megszokottakhoz képest soha nem látott mennyiségű találkozót követhetnek a nézők.

UEFA, 2016 Forrás: AFP/Filippo Monteforte

A Spíler1 és Spíler2 műsorkínálatában továbbra is megtalálhatók az olyan közkedvelt bajnokságok, mint az észak-amerikai profi jégkorong liga, az NHL mérkőzései, a technikai sportok rajongóinak nagy kedvence, a Moto GP és persze a Premier League, a világ egyik legerősebb labdarúgó-bajnoksága.

Több újdonsággal is készülnek

További újdonsággal is készül a sportrajongóknak a TV2 Csoport, ugyanis a megváltozott nézői igényekhez igazodva OTT szolgáltatást indít Spíler Extra néven. A hamarosan induló platformon a Spíler1 és Spíler2 sporttartalmai mellett még több prémium sportközvetítés várja az érdeklődőket. Több mint 800 focimeccs és 200 jégkorong-közvetítés! Akár öt párhuzamos élő mérkőzés közül is válogathatnak a sportszeretők, a kínálatban megtalálható lesz a La Liga, az UEFA Bajnokok Ligája, a Premier League mérkőzései. De természetesen a Moto GP és az NHL tartalmai is elérhetőek lesznek.

A Spíler Extra az erre leszerződött televíziós szolgáltatókon keresztül rendelhető majd meg, és televízión, okostelefonon, tableten és számítógépen is hozzáférhető lesz. Az indulás néhány héten belül várható, és érdemes figyelni a híradásokat, mert az első ezer regisztráló 25%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg a szolgáltatást 3 hónapon keresztül. További információ a www.spilerextra.hu oldalon található - közölte a TV2 Csoport.