Túladagolás miatt mentő ment a súlyos állapotban lévő színésznőért

(FILE) Actress Heather Locklear Arrested TNT's 25th Anniversary Party - Arrivals GettyImageRank3
FILE - 26 FEBRUARY 2018: Actress Heather Locklear was arrested for suspicion of domestic violence and assault on an officer in Ventura County. BEVERLY HILLS, CA - JULY 24: Actress Heather Locklear attends TNT's 25th Anniversary Party at The Beverly Hilton Hotel on July 24, 2013 in Beverly Hills, California. Angela Weiss/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Folytatódik Heather Locklear kálváriája, elvonó és bírósági tárgyalás vár rá.
Vágólapra másolva!

Június 25-én kórházba került Heather Locklear, mivel a TMZ híre szerint valaki otthonából kihívta a mentőket, túladagolás gyanúja miatt. Egy mentőkocsi szállította a rossz állapotban lévő színésznőt délután egy klinikára, jelenleg a lap szerint állapota stabil.

Mindez kevesebb, mint 24 órával azután történt, hogy egy rokon kihívta a rendőrséget, mert állítólag erősen részeg volt a színésznő, bántalmazta szüleit: vasárnap este a kiérkező rendőrrel és mentőssel Locklear erőszakoskodott, ellenállt, úgyhogy le is tartóztatták. 20 ezer dollár volt az óvadék, ez a jelek szerint még aznap éjjel vagy hétfő délelőtt kifizette valaki, így került otthonába Locklear – és ezek után jött a túladagolásos telefonhívás és a mentőautó. Pár napja öngyilkos akart lenni - erről itt írtunk.

A színésznőt idén már kétszer letartóztatták, de pszichés problémái nem most jelentkeztek, legalább tíz éve köztudott, hogy depresszióval küzd, és különféle szerektől függ. A szépséges Heather a T. J. Hoookerben játszott négy éven át, utána a Dinasztia című sorozatban láthattuk 127 részben. Filmekben is játszott, illetve nagyszerűt alakított a Melrose Place 199 részében, ő volt Amanda Woodward. A Kerge városban is láthattuk több epizódban, majd benne volt a 2009-ben feltámasztott Melrose Place-ben is.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!