Megyeri Csilla: Bennragadok az ellaposodott kapcsolatban

Ázsia Expressz Megyeri Csilla Az Ázsia Expressz című szórakoztató műsor egyik szereplője, Megyeri CSilla
Az Ázsia Expressz című szórakoztató műsor egyik szereplője, Megyeri CSilla
Vágólapra másolva!
Megyeri Csilla sokat veszekedik párjával, Zsoltival, de ahogy mesélte, ez sokkal jobb, mintha közömbösek lennének egymás iránt. Sokszor ragadt benn korábban ellaposodott kapcsolatokban,  mint mondta a Fem3 Caféban, ez a mostani szerencsére nem ilyen.
Vágólapra másolva!

Megyeri Csilla elmondta, hogy korábban gyakran ragadt benn lapos kapcsolatokban, mert ez volt a kényelmes. "Tipikus, hogy a járt utat a járatlanért nem merjük feladni, pedig lehet, hogy az a járatlan út sokkal több izgalmas dolgot rejt magában. Egyébként rám is jellemző, hogy inkább benne ragadok olyan kapcsolatban, ami talán kicsit ellaposodott, talán a megszokás rabjaivá válunk. Nekem volt ilyen párkapcsolatom" - mesélte a Fem3 Caféban.

Felmerült benne, hogy ha új párt keresne, akkor kezdhetne mindent újra: meg kell ismerkedni a szülőkkel, az új baráti társasággal. "Felborul minden, oda-vissza. Zsoltival hála istennek még nem tartunk ott" - mondta.

Mint mesélte, nem lapos a kapcsolatuk, ezért nem is merül fel benne, hogy változtasson. Sokat veszekednek, de szerinte ez sokkal jobb, mintha közömbösek lennének egymás számára.