Kiújult Szabó Zsófi betegsége

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Szabó Zsófi hiába hitte, hogy meggyógyult, inzulinrezisztenciája kiújult - tünetei miatt újra orvoshoz kellett mennie, aki szigorú életmódváltást és gyógyszert is felírt neki.
Vágólapra másolva!

Életmódváltás, szigorú diéta, gyógyszeres kezelés és gondos orvosi felügyelet elé néz Szabó Zsófi, ugyanis a szoptatás alatt kiújult a betegsége, ami miatt korábban évekig nem esett teherbe.

"Sajnos visszatért a betegségem, és azért beszélek erről, mert rengetegen járnak hozzám hasonló cipőben. Egyszer már sikerült legyűrnöm az inzulinrezisztenciát, és tünetmentes lettem. Tehát van remény, magam is ebből merítek erőt, mert tudom, hogy megint sikerül elérnem a tünetmentes állapotot" - mondta a Blikknek.

Forrás: Szabó Zsófi / Facebook

"Szerettem volna Mendelt minél tovább szoptatni, ezért nem akartam megvonni a szervezetemtől semmit, amit kívánok. Azóta viszont újra rossz a közérzetem. Teljes életmódváltás, gyógyszeres kezelés, kitartás és egy nagy adag elhatározás. Nincs csaló nap, nincs kifogás. A cukorbetegség a tét és a meddőség, ez nem játék! Én azt ajánlom, hogy ilyen esetben mindenki konzultáljon az orvosával, mert minden szervezet más. Kinek több, kinek kevesebb mozgásra van szüksége, és a diéta is eltérő lehet" - mesélte.