Perel a forgatáson elütött kaszkadőr

"The Red Road" Portraits - 2014 Sundance Film Festival GettyImageRank3 VERTICAL Studio Shot USA Utah Park City - Utah Movie MCDONALD'S ACTOR PORTRAIT Film Industry Arts Culture and Entertainment Sundance Film Festival Celebrities Tom Sizemore McCafé The L
PARK CITY, UT - JANUARY 17: Actor Tom Sizemore poses for a portrait during the 2014 Sundance Film Festival at the Getty Images Portrait Studio at the Village At The Lift Presented By McDonald's McCafe on January 17, 2014 in Park City, Utah. Larry Busacca/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A bírósághoz fordult a Shooter forgatásán elütött kaszkadőr, ami miatt Tom Sizemore-nak is főhet a feje, hiszen ő ült a volánnál.
Vágólapra másolva!

Mint arról mi is beszámoltunk, 2016 nyarán A sólyom végveszélyben egykori sztárja, Tom Sizemore a Shooter forgatásán elgázolt egy kaszkadőrt, akit több csonttöréssel és egyéb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Steve de Castro most pert indított, a Paramount Pictures jogi képviselőinek, illetve Sizemore-nak júliusban kell megjelenniük a bíróság előtt. A férfi komoly kártérítést követelhet (pontos összeget még nem lehet tudni), miután a baleset miatt számos munkától elesett.

Tom Sizemore Forrás: AFP/2014 Getty Images/Larry Busacca

A kaszkadőr állítása szerint Sizemore valamilyen szer hatása alatt állt az eset idején, elvileg csak annyi lett volna a dolga, hogy maradjon az álló kocsiban, de improvizált, és elütötte De Castrót. A színészt emiatt már a kereset beadása előtt kirúgták a sorozatból.

A Shooter egyébként az USA Network szériája, Stephen Hunter regényén, a Point of Impact-en alapul, amelyet egy 2007-es filmmel, az Orvlövész-szel is feldolgoztak már.