Gyötrelmes szenvedés lett Korda Györgyék floridai útja

Korda György és Balázs Klári a Mi Velencénk sajtótájékoztatón 2015 május 13-án Korda György és Balázs Klári a Mi Velencénk sajtótájékoztatón 2015 május 13-án
Korda György és Balázs Klári a Mi Velencénk sajtótájékoztatón 2015 május 13-án
Vágólapra másolva!
Szinte ki sem mozdultak a szállodai szobából, hűvös is volt kinn.
Vágólapra másolva!

„Úgy emlékeztem, hogy Floridában januárban, amikor nálunk még mardosnak a mínuszok, nagyszerű idő van. Akkor ott akár a tengerben is lehet nyugodtan fürdeni. Ehelyett végig 14-18 fok volt, tűző napnak nyomát sem láttuk. Egyszer sem tudtam egy nagyot úszni a külső uszodában. De ez az egész út egy pechsorozat volt" – mesélte a táncdalénekes a Borsnak.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Balázs Klárit a második napon ledöntötte a lábáról az itthoni influenzajárványnál is erősebb betegség. Onnantól két-három hétig szinte alig mozdultak ki a szállodából, napozás helyett tévéztek, filmeket néztek.

Úgy unták magukat, hogy előbb hazajöttek. „Valami kór engem is kerülgetett, megfordult a fejemben, nehogy a végén kórházba kelljen mennünk, mert ott egy vagyonba kerülnek az egészségügyi szolgáltatások. Nem ismertük a saját biztosításunkat sem, úgy döntöttünk, ráfizetünk a jegyünkre, és egy héttel hamarabb hazajöttünk" – mesélte Korda, aki legalább harmincszor volt kinn az USA-ban, de ennyire még nem szenvedett nyaralás közben.