Boros Lajos életmentő műtétre vár

Boros Lajos
Budapest, 2012. március 6. Boros Lajos beszél azon a sajtótájékoztatón, amit a NeoFM kereskedelmi rádió reggeli műsorának műsorvezetői tartottak abból az alkalomból, hogy Boros Lajos 20 év után befejezi a Bumeráng című reggeli műsor vezetését. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
Boros Lajos nemrég esett át egy súlyos műtéten, de egy újabb, életmentő beavatkozásra is szüksége van.
Vágólapra másolva!

"Nem bánnám, ha ketyegőm normálisan működne, ami már hét éve vacakol. Még Bochkorékkal dolgoztam, amikor kipróbálhattunk egy orvosi gépet. A többieknél minden rendben volt, de azt nem hallották, amikor a doki közölte velem: hamarosan találkozunk. Akkor vették észre, hogy a szívemen belül eltömődött egy ér, de nem volt még eszköze az orvostudománynak, hogy megoldják a problémát" - mesélte a Bestnek Boros Lajos.

Forrás: MTI/Beliczay László

A lap szerint egy hónappal műtétje után újabb probléma merült fel. "Egy vizsgálaton kiderült, hogy úgy festenek a szívbillentyűim, mint két lezuhant vitorlázórepülő, ezért a következő, már életmentő műtét elkerülhetetlen" - mondta.

A betegség valószínűleg örökletes, mivel az édesanyjának is komoly gondja voltak a szívbillentyűivel, s amiatt halt meg 47 évesen.