Szabó Győző: Az utcán Stokinak hívnak az emberek

A mi kis falunk
Vágólapra másolva!
Stoki szerepében tűnik fel A mi kis falunk folytatásban Szabó Győző, aki szerint ez egy olyan szerep, amit az ember nem tud csak úgy egyszerűen kirázni a kisujjából. A túlbuzgó, oktondi, sokszor nevetségessé váló rendőrt, úgy érzi, megszerették a nézők, és már azon sem lepődik meg, ha Stokinak hívják az utcán.
Vágólapra másolva!

Szabó Győző rendőrt alakít az RTL Klub szombat este visszatérő sorozatában, örül a pozitív visszajelzéseknek, és már azon sem lepődik meg, ha Stokinak szólítják.

"A visszajelzések alapján mindenkinek nagyon tetszett az első széria. Az első két-három rész megosztotta az embereket, kellett nekik egy kis idő, míg megismerték a karaktereket, a szerepeket, a történetet, a falu életét, és egyre inkább beivódott A mi kis falunk a nézők hétköznapjaiba. Azt gondolom, ütős a sorozat, ezt mutatják a szakmai és nézői visszajelzések. Van időszak, mikor a Valami Amerika, a Beugró vagy bármi más miatt épp sokat szerepelek, ilyenkor az adott karakterem nagyon beivódik az emberekbe. Most A mi kis falunk miatt ez újra erősen megvan, simám rám köszönnek az utcán. Stoki branddé vált a magyar nézőknél, rendszeresen Stokiznak" - mesélte az Origónak.

Forrás: Nanasi Pal

„A sorozatot nagyon szeretem, a karaktert meg pláne. Olyan karaktert eljátszani, aki oktondi, buta, hebehurgya, mindig nagyon jó feladat, mert ilyet nem mindig kap az ember. Kevés rendező mer olyan bátor lenni, hogy így osszon szerepet. Stoki figurája nagyon jól ki van találva, a poénok jól meg vannak írva, engem feltölt, minden nap ébren tart, minden nap pluszt ad. Vannak szerepek, melyeket az ember kiráz a kisujjából, na, ez nem az" - mondta.

Forrás: RTL

Vidéken nőtt fel, Nyírbátorból került a fővárosba, így pontosan tudja, hogy milyen egy kisvárosi, falusi környezet.

"Az összes rokononom, a nagyszülők, mind vidéken éltek. Vidéki gyerekként kerültem a Budapest, nekem nagyon ismerős ez a világ. Kedvelem a társaságot is, mondhatni, tábori hangulatban dolgoztuk együtt a második évadon. Jól ismerünk már mindenkit, nincs nagy újítás a stábban, így még inkább összerforrtunk, még inkább csapat lettünk, és ezt jól érzi a producer és a rendező is."