Erotikus partikat szervez Pásztor Anna

Pásztor Anna, Anna and the Barbies
Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekese ad interjút a Puskin moziban 2017 szeptember 20-án
Vágólapra másolva!
Az Anna and the Barbies forntembere hedonista összejöveteleket szervez, a következő rendezvényen lesz fétis divatbemutató és szexis ételkóstoló is.
Vágólapra másolva!

Pásztor Anna nem tagadja, az új őrület teljesen magával ragadta, pedig eleinte csak egy privát születésnapi bulinak indult a menedzserével közösen megálmodott, erotikus töltetű buli, az élvezetek buja estje azonban önálló életre kelt.

"Magas színvonalú, művészileg erotikus partit tervezünk, ami szerintem hiánypótló a magyar közéletben. Ibizán, Mallorcán és Las Vegasban vannak hasonló bulik, ám itthon még nem igazán terjedt el ez a stílus. Persze azért nem kell összekeverni a dolgokat, ez nem egy gruppenszexparti és nem is egy szado-mazó-mulatság" - mondta az énekesnő a Blikknek.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Anyaként bármi belefér! Hurcoltak már meg egy pohár ital miatt is, úgyhogy kár foglalkoznom ezzel. Eddig zárt körű buliként a születésnapomon rendeztem meg, de annyira jól sikerült, és olyan fantasztikus produkciókat sikerült beszervezni, hogy kár lenne ezt titokban tartani. Világbajnok rúdtáncosok léptek fel, Tereskova festett egy meztelen hölgyre, sőt, még kikötözős show is volt. Most pedig kortárs erotikus táncszínház, fétis divatbemutató és szexis ételkóstoló szerepel a programban" - tette hozzá a lapnak.