A vád szerint álló pénisszel nyomult a műsorvezető

Ryan Seacrest
CARSON, CA - MAY 13: Ryan Seacrest attends 102.7 KIIS FM's 2017 Wango Tango at StubHub Center on May 13, 2017 in Carson, California. Rich Fury/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A zaklatással vádolt Ryan Seacrestet már tisztázta a csatornájánál lefolytatott vizsgálat, állítólagos áldozata azonban nem hagyta annyiban, és most részletesebben is mesélt a bántalmazásról.
Vágólapra másolva!

Az American Idol műsorvezetőjét, Ryan Seacrestet korábbi stylistja, Suzie Hardy vádolta szexuális zaklatással, de eddig nem árult el konkrétumokat az állítólagos zaklatásról. Most a Varietynek mesélt, miután a férfit tisztázta az E! csatornánál lefolytatott vizsgálat.

A nő az E! Newsnál dolgozott együtt a férfival, állítása szerint előfordult, hogy Seacrest hozzányomta álló péniszét, esetleg a lába közé nyúlt, a fenekét pedig olyan erővel markolta meg, hogy nyoma maradt. Beszámolt egy olyan esetről is, amikor a műsorvezető ledobta őt egy hotelszoba ágyára, majd alsógatyában fölé kerekedett.

Ryan Seacrest Forrás: AFP/2017 Getty Images/Rich Fury

Miután beszámolt ezekről az eseményekről a főnökeinek, azok inkább kirúgták a cégtől, szerinte végig Seacrest oldalán álltak az ügyben – ezért nem hiszi, hogy pártatlan lett volna a férfi ellen lefolytatott belső vizsgálat.

Seacrest ügyvédje közben azzal állt elő, hogy Hardy 15 millió dollárt kért az ügyfelétől, hogy ne terjessze a nyilvánosság elé a vádjait – szerinte azért állt most elő kitalált részletekkel, mert nem kapta meg a pénzt.