Az egészséges mellét is levetette a magyar szépségkirálynő

Szűcs Adriána
Vágólapra másolva!
Júliusban egyoldali melleltávolításon esett át Szűcs Adriána, levették a bal mellét. Nem sokkal ezután nagy döntést hozott: az egészséges mellét is levetette. A fiatal szépségkirálynő pár nappal ezelőtt esett át a műtéten, ezzel egy időben a korábban leoperált helyett implantátumot ültettek be. 
Vágólapra másolva!

A fiatal szépségkirálynő a Mokkában mesélt a műtétről és betegségéről, pár napja vették le egészséges mellét. A betegséget örökölte, a génjeiben hordozza, így orvosai azt javasolták, hogy a bal melle után a jobbat is vegyék le, bár abban nem volt daganat - a döntést nehezen hozta meg.

"Nagyon szerettem volna szoptatni, nagyon szerettem volna azt az érzést átélni, amikor táplálhatom a testemből a gyermekemet, ezt kellett átlépnem, magamban rendbe tennem. Onnantól kezdve, hogy rendbe tudtam tenni, teljes nyugalommal feküdtem be a műtőasztalra" - mesélte.

Megkönnyebbült a műtét után, hisz korábban nagyon izgult, hogy kiújul a betegség az egészséges mellében, rendszeresen figyelte, hogy minden rendben van-e. A korábban leoperált melle helyére implantátumot ültettek be, és a másik mellét is meg fogja csináltatni.