A családalapítást tervezi Németh Kristóf és párja

A legbátrabb páros, Németh Kristóf
Vágólapra másolva!
A konkrét időpontot nem árulták el, de Németh Kristóf egy éven belül biztosan elveszi feleségül párját, Szikriszt Zitát.
Vágólapra másolva!

A leánykérés A legbátrabb páros szeptemberi forgatásán megtörtént, a színész pedig a hagyományokhoz híven, egy éven belül szeretné elvenni párját. Klasszikus lakodalmat terveznek, és egy komolyabb délkelet-ázsiai kiruccanást is szerveznek.

Forrás: Facebook/ A legbátrabb páros

„Az, hogy születik-e közös gyermekünk, nem rajtunk múlik majd, hanem a jóistenen, de az biztos, hogy szeretnénk családot alapítani. Lóci fiam is többször jelezte már, hogy támogatná a kistestvér érkezését, ami külön öröm számomra.

A fiam és Zita nagyon szeretik egymást, sok olyan dolgot beszél meg a kedvesemmel, amit az apjával és az anyjával egy kiskamasz már nem, és azt külön szeretem, hogy a párom is tiszteletben tartja, ezek a dolgok valóban kettejük között maradjanak” – mesélte a Blikknek Német Kristóf, aki nagyon büszke arra, hogy a fiával és gyermeke anyjával is olyan a kapcsolata, hogy egy igazi nagy családként tudnak együtt élni.