Visszatér az American Gods, itt egy teaser hozzá

american gods
Vágólapra másolva!
A főszereplők maradnak, 2019-ben jön a második évad.
Vágólapra másolva!

Ricky Whittle, Emily Browning, Crispin Glover, Bruce Langley és Ian McShane főszereplésével 2019-ben érkezik az American Gods második évadja. Az elsőt 2017 áprilisában mutatta be a Starz csatorna, szép kritikai sikert aratott, de egy darabig kétséges volt a folytatás.

A bizonytalanság egyik oka az volt, hogy az eredeti showrunnerek, Bryan Fuller és Michael Green távoztak a produkciótól, és különösen egy frissen indult sorozat esetében – meg amúgy is - elég fontos, ki a kreatív főnök.

A két alkotó korábban összekülönbözött a költségvetésen a FreeMantle Media nevű produkciós céggel, ez volt az oka a távozásuknak. Az American Gods eddig is körülbelül 10 millió dollárba került epizódonként, Fullerék ezt akarták volna még feljebb tornázni a második évadra.

Úgy tűnik azonban, hogy executive-producerként maradnak az American Gods mellett, és a csatorna is közleményben tudatta, hogy érkezik a második menet.

A fantasy-dráma Neil Gaiman írásán, az Amerikai istenek-en alapul. Az American Gods bekerült nálunk a „10 sorozat, amelyet érdemes volt nézni 2017-ben" évzáró összeállításunkba.

Alább a teaser: