Nagy Réka erotikus tánca forrósította fel a kocsmát

Nagy Réka
Vágólapra másolva!
Nagy Réka nyerte meg 2006-ban a Topmodell című televíziós modellversenyt, láthatták a nézők Vivien szerepében az HBO sorozatában, az Aranyéletben, hamarosan pedig a Korhatáros szerelemben is feltűnik – egy meglehetősen szexi belépővel. A műsorvezetőként is ismert modell szívesen foglalkozna komolyabban is a színészettel – erről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Egy pultoslányt alakít a TV2 sorozatában, aki elég erős jelenettel nyit, minden tekintetet magára vonz a szórakozóhelyen erotikus táncával. Nagy Réka nagyon örült, hogy ilyen színészgárdának lehet a része, a karakterről pedig csak azért nem akar egyelőre sokat elárulni, mert, mint mondja, a történet tovább árnyalja majd.

Forrás: TV2

„A rendező nagyon sokat segített abban, hogy jól formáljam meg Évát, hogy olyan legyen, amilyennek kitalálták, de közben beletehettem azt is, hogy én milyennek képzelem. Egyáltalán nem olyan a karakter, mint amilyen én vagyok a való életben, így még nagyobb kihívást jelentett” - mesélte.

„Sokat adott nekem ez a szerep, hiszen a karakter közel áll ahhoz, amilyennek az emberek gondolnak első ránézésre, de ez nagyon más, mint amilyen én vagyok” - tette hozzá.

Forrás: Photo/Gordoneszter

Nagyon kritikus magával, a hibáit veszi észre mindig először, de egyébként is nagyon izgult, mikor először láthatta a jeleneteit.

„Amikor már sejtettem, hogy az én jelenetem jön, akkor nagyon izgatottan éltem át azokat a pillanatokat. Hiszen amikor a szerepben vagy, akkor teljesen arra fókuszálsz, amit csinálsz. Visszanézve viszont rögtön a hibáimat keresem, hogy mit lehetett volna jobban megcsinálni” – mondta.