Visszahozná a Jóbarátokat az egyik régi szereplő

Friends (US TV Series) (1994-2003) sharing milk shakes TELEVISION SQUARE FORMAT
Friends (US TV Series) (1994-2003) Pers: Lisa Kudrow, Matt Le Blanc, Courteney Cox, David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matthew Perry Ref: TVF114DC Photo Credit: [ Warner Bros TV/Bright/Kauffman/Crane Pro / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok egykori Monicája, Courteney Cox benne lenne régi sorozata feltámasztásában, azt mondta, bármit megtenne azért, hogy újra együtt legyen a kollégáival.
Vágólapra másolva!

Courteney Cox egy New York-i filmes rendezvényen bevallotta, bármit megtenne azért, hogy újra egy légtérben tartózkodjon Jóbarátok-beli kollégáival, és újra együtt játsszon velük.

A színésznő ugyanakkor azt is elmondta, nem hiszi, hogy a közeljövőben feltámad a klasszikus vígjátéksorozat, nem is tudja, miként térhetne vissza, hisz a harmincas éveikben járó emberekről és az ő problémáikról szólt, arról, hogy miként találják meg a helyüket a világban.

A Jóbarátok csapata Forrás: NBC

Nemrég az egykori Rachel, Jennifer Aniston is elismerte, hogy fantáziál néha a Jóbarátok feltámasztásáról – hisz az volt élete legjobb munkája –, a férfiak azonban nem ilyen lelkesek, Matt LeBlanc és David Schwimmer is elzárkózott már mindennemű folytatástól.