Mellkisebbítő műtétre készül Koholák Alexa

Koholák Alexa
Vágólapra másolva!
Koholák Alexa korábban mindent megtett azért, hogy megfeleljen az elvárásoknak – megnagyobbíttatta a melleit, hánytatta magát, hogy tökéletes legyen az alakja. Mára, mint mondja, sokat változott, nem érdeklik a külsőségek.
Vágólapra másolva!

Koholák Alexa 18 éves korában határozta el, hogy megnagyobbíttatja a melleit, mert akkoriban még úgy érezte, hogy szilikonokra van szüksége ahhoz, hogy elégedett legyen a külsejével.

A Viasat3 fedezte fel, így nézett ki a Topmodell című műsor alatt

„Ma már egészen másképp gondolkodom a világról és magamról is. Fiatalon mindent elkövettem azért, hogy megfeleljek az elvárásoknak. Hánytattam magam, hogy vékony legyek, és a mellemet is megnagyobbíttattam. A külvilágnak éltem, a saját szépségem mások szemében igyekeztem felfedezni ahelyett, hogy azt belülről vizsgáltam volna” – mondta a Borsnak.

Forrás: TV2

Alexa mellkisebbítő műtétjét közvetlenül a Csak show és más semmi című műsor után tervezi, bár szívesebben megszabadulna az implantátumoktól előbb is. A beavatkozást követően pár hétig biztosan nem mozoghat intenzíven, ami a műsorban való szereplését komolyan befolyásolná.