Takács Nikolas elárulta, kinek drukkol A Dalban

Takács Nikolas
Vágólapra másolva!
Takács Nikolas is követi A Dal 2018-at, egy trirónak szurkol a leginkább.
Vágólapra másolva!

Az idei mezőnyből Szőke Nikoletta, Kökény Attila és Szakcsi Lakatos Róbert Életre kel című dalát tartaja a legjobbnak Takács Nikolas, aki úgy fogalmazott: "A világnak szüksége van a minőségi dalokra, egyet most biztos megkap!"

Forrás: Takács Nikolas

Az énekes jóban van a trió tagjaival, zeneileg is nagyra tartja őket, így nem volt kérdés, hogy nekik szurkol. "Szőke Nikivel több mint két éve dolgozunk és koncertezünk együtt, mind szakmailag, mind emberileg megszerettük egymást: erős baráti viszony alakult ki közöttünk. A közös munka kapcsán ismertem meg Szakcsi Lakatos Robit is, hiszen a projektünkben ő a zongorista.

közelről megismerhettem zenei nagyságát és emberi szerénységét. Attila munkásságát, zenészségét régóta tisztelem, nemrég pedig belevágtunk egy óriási projektbe, ahol másik öt társunkkal közösen fogunk egy nagyszabású koncertet adni áprilisban a Papp László Budapest Sportarénában, Seven címmel. Attilában egy tehetséges, jó humorú és jó lelkű embert ismertem meg. Szóval, nagyon szurkolok a triónak!" - mondta.