Ha nincs Scully, nem is lesz többet X-akták

x-akták
Vágólapra másolva!
Chris Carter, a sorozat kreátora szerint Mulder és Scully csak együtt igazán jók.
Vágólapra másolva!

Huszonöt évvel az után, hogy bemutatták a sorozatot, egy nagyon hosszú, és egy simán csak hosszú szünet után szerda este visszatért az X-akták az USA-ban a Foxra. Nagyon valószínű azonban, hogy a 10 részes 11. évad az utolsó, még ha ragyogó nézettséget is hoz, ugyanis – mint korábban írtuk – Gillian Anderson jelezte, ő semmiképp nem folytatja.

Forrás: FOX

Van az a mondás, miszerint „van az a pénz", és sok színész elmegy a legvégsőkig a gázsi emelése miatt, de ha elhatározása egészen szilárd, akkor ez lesz a végjáték.

Forrás: FOX

Carter egy friss interjúban arról beszélt, hogy ő sem folytatja, ha Anderson kilép. „Számomra az X-akták az Mulder és Scully együtt. Azt hiszem, ha Scully nélkül maradunk, akkor és sem csinálnám tovább. Az már nem az én X-aktám lenne." Ha viszont nagyon erős lesz a nézettség, a csatorna akar majd folytatást, és akkor jöhetnek az újabb körök, tárgyalások, győzködések.

Forrás: FOX

Az ikonikus sci-fi 1993 és 2002 között ment, majd 2016-ban feltámasztották. Hat rész ment le akkor, szép sikerrel, így már itt is a 11. évad.