Közös gyereket tervez Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb férje

Polyák Lilla és Gömöri András Máté
Vágólapra másolva!
Titokban házasodott össze néhány hete Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb párja, Gömöri András Máté. A páros már a következő lépést tervezi, ha teljesen elkészül az otthonuk, kisbabát szeretnének.
Vágólapra másolva!

Gömöri András Máté és Polyák Lilla több mint két év együttélés után júliusban kimondta a boldogító igent, az esküvőről csak utólag számoltak be, a részleteket pedig azóta sem árulták el.

"A házassággal pedig nem változott az életünk, csupán szorosabbá vált a köztünk lévő viszony. Ugyanolyan jól működik a kapcsolatunk, mint korábban, nincsenek más szabályok. Nekem volt fontos, hogy hivatalosan is összekössük az életünket. Régi vágású férfi vagyok, úgy gondolom, a közös életnek az a rendje-módja, hogyha eljön az idő, szintet lépjen a kapcsolat" - mondta a Lokálnak a színész.

Forrás: Facebook/Polyák Lilla

A lapnak arról is mesélt, hogy szeretnének közös gyereket, párja fiaival pedig nagyon jó a kapcsolata.

"Szeretnék saját gyermeket és azt, hogy valaki engem is apának szólítson. Lilla és a fiúk, Zsombor és Bulcsú is örülnének egy kistesónak. Nem napi kérdés, de tervezzük.

Nagyon gyerekcentrikus ember vagyok, a feleségem fiaival is nagyon jó a kapcsolatom. Segítek nekik a tanulásban, a nyáron pedig a színházban statisztáltak és szívesen elláttam őket szakmai tanácsokkal vagy éppen Bulcsút öltöztettem a színpad mögött. Szeretnék példát mutatni és nevelni őket, mert rangidős férfiként szerintem ez a dolgom. Az elején persze tartottam egy kicsit ettől és nagyon igyekeztem, hogy be tudjak illeszkedni" - árulta el.