Kiderült, mi történt az eltűnt tévéssel

Hulu Presents "Triumph's Election Special" Produced By Funny Or Die GettyImageRank3 VERTICAL USA New York City Photography Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Jesse Camp NEP Studios Produced Funny Or Die PersonalitySubmit Triumph's Electi
NEW YORK, NY - FEBRUARY 03: Jesse Camp attends Hulu Presents "Triumph's Election Special" produced by Funny Or Die at NEP Studios on February 3, 2016 in New York City. John Lamparski/Getty Images for Hulu/AFP
Vágólapra másolva!
Nagyjából egy hete eltűnt az MTV régi műsorvezetője, Jesse Camp, de most bejelentkezett a rendőrségen: azt mondta, jól van, nincs szüksége segítségre.
Vágólapra másolva!

A kaliforniai Riverside rendőrsége a Twitteren közölte, hogy a Jesse Campként ismert Josiah Campet nem tartják többé nyilván eltűnt személyként.

A poszt szerint a férfi maga jelentkezett a hatóságoknál, azt mondta, nincs szüksége semmilyen segítségre. Erről értesítették a családot is, mint írták, további információt nem fognak nyilvánosan közölni:

Az eltűnést a férfi testvére, Marisha Camp jelentette be július 19-én, miután jó pár napig nem érték el a családtagjukat.

Camp az MTV műsorvezetője, VJ-je volt, 1998-ban a Wanna Be a DJ című tehetségkutatóban tűnt fel, majd a Total Request Live csapatához csatlakozott.