A hungarikummá vált Munkaügyekről beszél Litkai Gergely a Sláger Témában

Litkai Gergely
Vágólapra másolva!
A Karinthy-gyűrűs humorista, Litkai Gergely, valamint a Kozmix együttes énekese, Lányi Lala lesz a Sláger Téma vendége július 8-án.
Vágólapra másolva!

A Sláger Téma első órájának vendége Litkai Gergely lesz. A stand up comedy magyarországi meghonosítójáról, a civilben jogász és színházigazgató Litkai Gergelyről kiderül, miért nem ír már több nagyjátékfilmhez forgatókönyvet, illetve azt is megtudhatjuk a Sláger Témából,

miért is vált igazi hungarikummá az általa szintén íróként jegyzett Munkaügyek sorozat.

Sőt, még arra is fény derül, mit is gondol a Karinthy-gyűrűs humorista a televíziós piacról és a multikulturális munkahelyekről.

Litkai Gergely és a házigazda, Kalmár Tibor Forrás: Sláger Téma

A vasárnapi Sláger Témában 21 órától pedig Lányi Lala, a Kozmix együttes frontembere vendégeskedik. A műsorban újra átélhetjük a Kozmix-együttes lassan negyedszázados történetének legfontosabb mérföldköveit. Sőt, kiderül, a közelgő jubileumi évre készülnek-e valamilyen meglepetéssel. Emellett a Sláger Témából megtudhatjuk,

mit is jelentett Lányi Lala életében az a hét szűk esztendő, amíg megjárta saját lelki El Caminóját,

ahogy az is, születhet-e könyv ezekből az élményekből.

Lányi Lala és Kalmár Tibor Forrás: Sláger Téma

Tehát július 8-án, 20 és 22 óra között ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Litkai Gergellyel, Lányi Lalával, valamint a házigazda Kalmár Tiborral.