Egy férfi azonnal lebukott, hazaküldték a párkereső műsor legelején

Vágólapra másolva!
Elindul A Nagy Ő-nek megfelelő The Bachelorette újabb évadja. Nézze meg képgalériánkat a főszereplőről!
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, a fődíj és a főszereplő egyben az a Becca, aki a korábbi (Bachelor) kiadásban elvileg nyert, de lecserélte őt a vőlegény. Most ő irányít, legalábbis részben, mert főképp a kreatív stáb dönt a fordulatokról.

A The Bachelorette újabb évadja azzal kezdődött, hogy előszedtek egy Jake nevű fickót, akivel Minneapolisban már többször találkozott Becca. Egy társaságban voltak, többször együtt lógtak, de a férfi nem akart akkor tőle semmit – most viszont elment egy párválasztó, több hétig tartó realitybe, ahol épp az ismerőse a párválasztó..

Neki végül csak pár órát tartott a nagy kaland, mivel a főszereplő egyből kiszúrta őt, faggatta, de a vőlegényjelölt csak egy találkozásra emlékezett, a többire nem. Így történt meg, hogy már az első rózsaceremónia előtt hazaküldte őt Becca, aminek következtében a parciális emlékezetkieséstől szenvedő úr eléggé elkeseredett.

Még bármi lehet

„Azt hiszem, szerelmes vagyok. Nem lennék itt, ha nem lennék szerelmes. Kérdezzenek meg bárkit, aki ismer engem. Én vagyok az egyik legromantikusabb fickó!” – panaszkodott korai búcsúja után. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne jönne vissza egy-két hét múlva valamilyen furfangos módon, ismerve a valóságshow-készítőket.

Aki nézi az UnReal című sorozatot - amely pont egy párkereső valóságshow készítésének mocskos titkairól, manipulációról szól, arról, hogyan alakítja kedvére a kreatív stáb az eseményeket – talán nem is lepődött meg annyira ezen a korai csavaron.