Taknyos kis punk vagy! - Fura okból lecserélt színészek

Kaliforniába jöttem
Vágólapra másolva!
Az amerikai sorozatiparban nem szokatlan, hogy egy szériában lecserélnek egy színészt egy másikra, néha azonban nem mindennapi indokkal. Volt, akinek Will Smith miatt, másnak politikai okból vagy éppen nemi erőszak vádja miatt kellett távoznia, egy színésznő pedig nem bizonyult elég nőiesnek a szerepéhez. Íme, pár fura sztori a castingszobából.
Vágólapra másolva!

A II. Erzsébet életét bemutató The Crown-ban nemrég az összes főszereplőt lecserélték, mivel a karaktereik a harmadik évadra már egy másik életszakaszba léptek a történet szerint, így inkább idősebb színészeket kerestek a megformálásukra. Néhány sorozatsztárt ennél jóval különösebb, vagy legalábbis rendhagyó okból pótoltak mással, lássunk pár ilyen példát is!

Janet Hubert, Kaliforniába jöttem

Kaliforniába jöttem Forrás: NBC

Viv néni első alakítóját a harmadik évad végén cserélték le Daphne Maxwell Reidre, állítólag a főszereplő, Will Smith miatt. A színész szerint nagyon nehéz volt együtt dolgozni Huberttel, aki egyszer arra is vetemedett, hogy taknyos kis punknak nevezte kollégáját – a színésznő szerint viszont Smith és Alfonso Riberio műveltek vele szörnyű dolgokat a forgatáson. Hubert 2009-es önéletrajzi könyvében már egomán seggfejnek titulálta Smitht, aki egy 2016-os interjúban viszont diplomatikusan nyilatkozott, szerinte mindkét Viv néni fantasztikus volt.

Daphne Maxwell Reid lett az új nagynéni Forrás: NBC

Lapozzon, minden oldalon bemutatunk egy másik színészt, akit nem mindennapi okból cseréltek le a sorozatában!