Bosszantó sorozatok, amelyeket nem zártak le rendesen

Sliders
A Sliders eredeti csapata
Vágólapra másolva!
Az HBO az első évad után elkaszálta az Itt és most című sorozatát, ami azért idegesítheti igazán a nézőket, mert a záró képsor önmagában totálisan érthetetlen volt, egy teljesen új történetszálat vetített előre. Ennek kapcsán összeszedtünk pár szériát, amelyet hirtelen tüntettek el a képernyőről, így kurtán-furcsán lett végük, bennünk pedig csak a kérdés maradt: miként fejeződtek volna be az alkotók szándéka szerint?
Vágólapra másolva!

Halottnak a csók

Annak idején mi is dicsértük a szürreális csodavilágot megjelenítő sorozatot, amely méltatlan véget ért: a második évadból először csak rövidebb verziót kértek, végig bizonytalanságban tartva a nézőket arról, hogy lesz-e folytatás. Végül a sztori azzal fejeződött be, hogy Ned és Chuck becsöngettek a lány nagynénjeihez, készültek elmagyarázni nekik, hogy az unokahúguk hogyan támadt fel a halálból.

Volt ugyan egy sebtében odatoldott narráció, de azért sok kérdésre nem kaptunk választ, hiába is ígérte az alkotó, Bryan Fuller, hogy valamilyen formában mindenképpen folytatja a történetet – még képregényről vagy színpadi változatról is szó volt egy időben.

Lapozzon, minden oldalon bemutatunk egy másik, le nem zárt szériát!