Kulcsár Edina és Csuti különleges estéje

Kulcsár Edina interjú origo tévé
Kulcsár Edina interjú. 2018.01.15 Fotó: Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és párja, Csuti őszre várják első gyermeküket, a modellben most kezd tudatosulni, hogy  "egy élet növekszik a szíve alatt."
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina párja nagy focirajongó, együtt nézték a tegnapi meccset, és a győzelem miatt Csuti egy rózsacsokorrol lepte meg párját. A modellnek nem csak emiatt volt különleges az estéje, először érezte megmozdulni kisbabáját.

"Mint tudjátok , álunk Fradi és Róma őrület van! A tegnap este nagy napnak számított nálunk, ugyanis a Barcelona ellen kellett megküzdenie a Rómának.

Figyelembe véve az előző mérkőzést ami 4-1 lett (az ellenfélnek) az esélytelenek nyugalmával ültünk le a TV elé, aztán több csoda is történt. Jöttek a gólok, méghozzá 3 is, így továbbjutott Csuti csapata. Én egyből tudtam, hogy minek köszönhető ez az eredmény.

Úgyis mondhatnám, hogy ÉREZTEM, miért mi kerültünk ki nyertesként! MEEEEERT a kisfiam is érezhetően drukkolt! Tegnap a meccs alatt éreztem először, hogy mocorog. Fantasztikus érzés volt, mint ahogy az is, hogy már lassan tényleg kezd tudatosulni bennem, hogy egy élet növekszik a szívem alatt! Köszönöm a csokrot!" - írta oldalára a modell.

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,