Baukó Éva csúnyán összeveszett Berkivel

Berki Baukó
Vágólapra másolva!
Baukó Éva élő videóban, zaklatottan jelentkezett be a közösségi oldalán, amelyben durva dolgokat állít Berki Krisztiánról. Úgy érzi, elnyomja őt a FEM3-as műsorban a társa, aki az adás után ordibált vele és durván megfenyegette. A videóra Berki is reagált.
Vágólapra másolva!

Baukó Éva elmondása szerint Berki Krisztián az adás után az öltözőbe menet megfenyegette, ordibált vele, és közölte, hogy kirúgatja. Úgy érzi, teljesen elnyomja őt a közösen vezetett műsorban, és idegesíti, hogy azt hiszi, neki mindent lehet.

A videóban arról is mesél, hogy a szünetekben ott szokott mellette tinderezni, miközben barátnője van, sőt, akkor is megvolt a párja, mikor januárban szexuális ajánlattal kereste meg.

Forrás: FEM3

Berki Krisztián a TWN.hu-nak szólalt meg az eset kapcsán. Elmondta, hogy Baukó Éva ma úgy érkezett meg az élő adásba, hogy mindenkivel közölte, nem aludt, szakított a pasijával.

"A FEM3 Café nagyon fontos az életemben, ez nem csupán a munkahelyem, ez a második otthonom, a családom. Amikor megkértek engem, hogy vezessek Baukó Évával műsort, bár voltak bennem kételyek, természetesen tiszteletben tartva a csatorna kérését, elvállaltam.

Ahogy a mai adásban viselkedett, egyszerre volt számomra ijesztő és kiábrándító,

Sőt, ezt már a műsor előtt a szerkesztőkkel együtt jeleztük a csatornának. Ezért a műsorban láthatták a nézők, hogy több blokkot is egyedül kellett vezetnem.

Próbáltam őt megvédeni saját magától, és úgy végig vinni a műsort, hogy a nézők ebből ne vegyenek észre semmit. Sajnos Baukó Éva ezt nem tette lehetővé, már élő adás közben is nekem ugrott, majd ezt vállalhatatlan hangnemben a folyosón is folytatta. Természetesen a fél stáb szemtanúja volt a vitánknak, ahogy arról próbáltam meggyőzni, hogy ilyen állapotban nem állhat kamerák elé, nem hozhat ilyen helyzetbe, sem engem, sem a csatornát" - mondta Berki a lapnak.