Baukó Éva perre megy, Berkivel a bíróságon találkoznak

Baukó Éva
Vágólapra másolva!
Baukó Éva a csütörtöki FEM3 adás után ment neki Berkinek egy videóban, majd hogy igazát bizonyítsa, délután vérvételre ment, hogy kimutassák, nem fogyasztott alkoholt. Most az eredménnyel rukkolt elő élő bejelentkezésben, de nem tűnik úgy, hogy ezzel véget ér a celebek közti balhé.
Vágólapra másolva!

Orvosi papírral védi magát az egyre elmérgesedő veszekedésben Baukó Éva, akit azzal vádolt meg Berki Krisztián, hogy illuminált állapotban érkezett csütörtök reggel a stúdióba, valószínűleg valamilyen szer hatása alatt volt.

Egy napja megy már az üzengetés a nyilvánosság előtt, Baukó Éva friss videójában azt mondja, többet nem foglalkozik az üggyel oldalán, de az orvosi papírt lebegtetve azért még megfenyegette Berkit.

"Figyelj Krisztián, hajrá, küzdjünk meg, mert a tegnapi kijelentésed elég durva volt, hogy megrágalmaztál, hogy én alkoholt vagy bármilyen tudatmódosító szert fogyasztottam volna a tegnapi nap folyamán. Szóljál az ügyvédednek, én is szólok az enyémnek, és majd a bíróságon találkozunk, jó? (...) Baukó Évával nem érdemes ujjat húzni. Senkinek sem" - mondta.