Tóth Gabi: Szakmailag és lelkileg is sokat sérültem

Sztárban sztár Tóth Gabi Sztárban sztár sajtótájékoztató
Sztárban sztár sajtótájékoztató
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi még csak 16 éves volt, amikor feltűnt a Megasztárban, azóta pedig folyamatosan a köztudatban van. Az énekesnő úgy érzi, sokszor érte igazságtalanság, mióta ismert lett, pedig nem tett azért, hogy a címlapokon legyen.
Vágólapra másolva!

"Soha nem drogoztam, alig iszom alkoholt, mert nem bírom. Engem soha senki nem láthatott részegen, nem voltak egyéjszakás kapcsolataim, nem voltak botrányaim, mégis volt idő, amikor szétszedett a sajtó. Nem gondoltak arra, hogy 16 évesen még egy sérülékeny gyerek vagyok? Még sztárallűrjeim sem voltak soha, a mai napig megmaradtam annak a vidéki lánynak, aki voltam" - mesélte a Bestnek.

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő a jelek szerint már nem szingli, Instagram oldalán gyakran küldenek egymásnak szíveket a Séfek séféből ismert Krausz Gáborral. A kapcsolatot nem tagadta a lapnak, de a magánéletéről semmit nem akart elárulni.

"Nem fogok többé a magánéletemről beszélni. Az elmúlt 14 évben a nyilvánosság előtt zajlott az életem, szakmailag és lelkileg is sokat sérültem emiatt. Szeretnék a munkámra koncentrálni. Szerintem ezt tiszteletben lehet tartani" - mondta.