Szakított egy házaspár egy vicces tévés vetélkedő miatt

Your Face or Mine?, Katherine Ryan és Jimmy Carr
Vágólapra másolva!
Ön részt venne egy olyan tévés vetélkedőben, ahol megeshet, hogy a jelenlegi párját kell összehasonlítania az exével? Előfordult már, hogy ennek szakítás lett a vége.
Vágólapra másolva!

A brit Comedy Centralon elindult a Your Face or Mine? című vetélkedő újabb évadja, ahol a játékosoknak a párjukat kell megítélniük már csajokhoz vagy pasikhoz – akár a saját exükhöz – képest:

Persze lehet romantikusnak maradni, szépelegni, pénzt azonban csak akkor kap az ember, ha eltalálja a stúdióban ülők többségi véleményét. Van, hogy a nézők négy pasit állítanak sorba a szerint, hogy melyikük mennyire dögös, a játékban részt vevő nőnek pedig ezen a skálán kell elhelyeznie a barátját:

A párok általában jót nevetnek a feladatokon és az eredményeken – másképp nem is nagyon érdemes elmenni egy ilyen műsorba –, volt már azonban sírás, sértődés is a stúdióban.

A női műsorvezető, Katherine Ryan szerint olyan is előfordult, hogy valaki zokogva hagyta el a játékteret, ezt azonban nem mutatták a képernyőn, kihagyták az adásból.

A műsorvezetők, Katherine Ryan és Jimmy Carr Forrás: Comedy Central

A férfi műsorvezető, Jimmy Carr a DigitalSpynak arról is mesélt, hogy egy házaspár szakított is közvetlenül a játék után – igaz, később újra összejöttek, a házigazdák akkor azonban úgy érezték, túlléptek egy határt. Ön mit gondol?

Szavazzon!

Ön mit gondol a műsorról?