Kódolatlan tévécsatornát kap 750 ezer háztartás

73283 Malaga, Spain -  Antonio Banderas (Pablo Picasso) with Samantha Colley (Dora Maar) in Season 2 of National Geographic’s Genius (National Geographic/Dusan Martincek)
Malaga, Spain - Antonio Banderas (Pablo Picasso) with Samantha Colley (Dora Maar) in Season 2 of National Geographic’s Genius (National Geographic/Dusan Martincek)
Vágólapra másolva!
Ingyenesen érhető el a Nat Geo műsora közel 750 ezer MinDig TV háztartásban.
Vágólapra másolva!

Az ingyenes időszakban, amely március 23. és április 22. között tart, a nézők sok érdekes és izgalmas sorozattal, dokumentumfilmmel találkozhatnak, legyen szó természetről, állatvilágról, művészetről vagy akár űrkutatásról – közölte a csatorna.

Március 25-én este dupla epizóddal debütál a Darren Aronofsky által jegyzett Volt egyszer egy bolygó. A 10 részes sorozat házigazdája Will Smith, aki egy különleges utazásra invitálja a nézőket a Földön és a világűrben egyaránt. Húsvét vasárnap 18 órakor lesz a Jane – Egy élet a csimpánzok között című dokumentumfilm premierje, ez a világhírű etológus, Jane Goodall munkásságába enged bepillantást.

Banderas, mint Picasso Forrás: National Geographic

Április 22-én érkezik a részben Budapesten készült Géniusz sorozat második évada, Antonio Banderas főszereplésével. A sorozat új részei a 20. század egyik legismertebb és legjelentősebb művészét, Pablo Picassót helyezik a középpontba.