Öregek otthonába került a Vissza a jövőbe őrült dokija

"Going In Style" New York Premiere - Red Carpet GettyImageRank3 HORIZONTAL USA New York City Film Premiere Premiere Photography Film Industry Red Carpet Event Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities School of Visual Arts Theater Going In Styl
NEW YORK, NY - MARCH 30: Christopher Lloyd attends the "Going In Style" New York Premiere at SVA Theatre on March 30, 2017 in New York City. Mike Coppola/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Christopher Lloyd vígjáték-sorozatban térhet vissza a képernyőre, a Guess Who Died című pilotban kapott szerepet.
Vágólapra másolva!

A Vissza a jövőbe-filmek Dokija, Christopher Lloyd is csatlakozott az NBC vígjátéki pilotjához, az idősek otthonában játszódó Guess Who Died-hoz.

A címéből (Tippelj, ki halt meg!) ítélve fekete humorú projekttel van dolgunk, Lloyd egy goromba, házsártos öregembert fog játszani, aki egy golfkocsival rója az utat az idősek otthona körül, a többiek nem nagyon tudnak róla semmit.

Christopher Lloyd tavaly márciusban Forrás: AFP/2017 Getty Images/Mike Coppola

A pilotban szerepet kapott többek között Hector Elizondo is, ő egy visszavonult zenei producert alakít, akivel a sógornője, egy volt stewardess (Holland Taylor) is ott lakik az intézetben.

Lloydot legutóbb a Granite Flats című sorozatban láthattuk hosszabban a képernyőn, de 2016-2017-ben vendégszerepelt az Agymenők-ben és a 12 majom-ban is.