Dobó Katának nagyon elege van Fenyő Ivánból

Dobó Kata
Vágólapra másolva!
Sorozatbeli karaktere kiadja Bőgős Bandi útját.
Vágólapra másolva!

A Korhatáros szerelem című sorozatban (új rész szombat este) összejön Júlia és Bandi, de előbbi erősen megbánja, hogy lefeküdt a férfival – főleg akkor, amikor a Fenyő Iván alakította karakter betoppan tárgyalni a férjéhez. „Soha többet nem akarok rólad hallani, érted?" – mondja haragosan a telefonba Júlia, aki attól is félhet, hogy kitudódik félrelépése. A jelenet itt megnézhető.

Dobó Kata Forrás: tv2

A sorozatban szereplő másik Iván, Kamarás sem jár sokkal jobban, őt egy hirtelen ökölcsapással lepi meg Kovács Tamás (karaktere). Ezt alább meg is nézheti:

A 13 részes romantikus vígjátéksorozat Budapesten játszódik, ahol a háromgyermekes anyuka (Kovács Patrícia) és a 15 évvel fiatalabb pultos fiú (Kovács Tamás) véletlen találkozásából szerelem szövődik. A mindkét fél számára szokatlan és megmagyarázhatatlan vonzódás egy nem mindennapi, izgalmas kapcsolatot eredményez, amit fel is vállalnak.

Főbb szerepekben Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Kamarás Iván, Fenyő Iván, Bánsági Ildikó, Dobó Kata, Ónodi Eszter, Bányai Miklós, Seress Zoltán, Cserpes Laura.