Három nap kóma, kokain, orgia – kőkeményen bulizó sztárok

CINEMA-CANNES-FESTIVAL-HILTON Vertical CANNES FILM FESTIVAL FILM FESTIVAL PORTRAIT PERSON-CINEMA ATTITUDE PERSON-FASHION FASHION MODEL ACTRESS EVENING GOWN CLOSE-UP
US model and actress Paris Hilton poses for photographers after arriving at the Carlton hotel, 13 May 2005 during the 58th edition of the International Cannes Film Festival on the French Riviera. Hilton is in Cannes to present her film "Pledge this" by US director William Heins at the Marche du Film (Cannes Film Market) on the sidelines of the Cannes film festival, the world's top showcase of cinema. AFP PHOTO FRANCOIS GUILLOT / AFP PHOTO / FRANCOIS GUILLOT
Vágólapra másolva!
Alkohol, drogok, szex – ebből áll sok híresség szentháromsága, vannak bőven a sztárvilágban, akik a világ minden pénzét képesek lennének elbulizni. Volt, aki 75 ezer dollárt tapsolt el egy este egy sztriptízbárban, más három napra kómába került a masszív italozás miatt, és olyanról is tudunk, aki olykor hétgrammos adagokban tolta a kokaint. Összegyűjtöttük a legnagyobb partiállatokat, Charlie Sheentől Lindsay Lohanig.
Vágólapra másolva!

Justin Bieber

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Az énekes már megvilágosodott, a Hillsong egyház tagja lett, előtte azonban igen keményen nyomta a partizást, 2014-ben járatta a csúcsra. Miami híres night clubjában, a King of Diamondsban 75 ezer dollárt, nagyjából 18 millió forintot vert el egyetlen este, a Lil Scrappy nevű rapper születésnapi buliján, és még abban az évben elkapták ittas vezetésért, Los Angeles-i otthonában pedig egy befőttesüvegnyi füvet találtak egy razzia során.

Paris Hilton

Forrás: AFP/Francois Guillot

Gyakorlatilag annak köszönheti az ismertséget, hogy a felnőttkort elérve minden létező bulin ott volt, és nemigen fogta vissza magát. Persze az olyan valóságshow-k, mint a The Simple Life, csak öregbítették a hírnevét, aztán pedig már a DJ-zésre is rákapott, Ibiza menő klubjában, az Amnesiában ő a rezidens – erről itt beszélt bővebben az Entertainment Weeklynek, korábban ittas vezetés, kokainbirtoklás miatt is volt rendőrségi ügye.

Lindsay Lohan

Forrás: Chance Yeh / Getty Images North America / AFP

A másik partikirálynő, akiről egy időben megszámlálhatatlan mennyiségű kép készült, amint különféle klubokból távozik talajrészegen, 2007-ben például ez a fotó ment róla nagyot a neten. Ugyanabban az évben tartóztatták le kokainbirtoklásért, majd ittas vezetésért, bolti lopásért is. Háromszor járta meg a rehabot, ehhez képest Piers Morgannek úgy nyilatkozott 2013-ban, hogy nem egy nagy ivó, a kokaint is csak négyszer-ötször próbálta életében.

Johnny Manziel

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Miller

„Őszintén hiszem, hogy ha nem tudnak rajta segíteni, nem fogja megérni a huszonnégyet” – mondta az apja az ígéretes amerikaifocistáról, akinek tavaly csak sikerült betöltenie a huszonötöt, bár valóban nem rajta múlt. 2014-ben fotózták le egy kokainozáshoz összecsavart húszdollárossal, mire 2015-ben önként be is vonult a rehabra, a következő évben viszont már ismét olyan durván nyomta, hogy egy kétnapos partira kibérelt házban sikerült 32 ezer dolláros kárt okoznia.

Mischa Barton

Forrás: Neilson Barnard / Getty Images North America / AFP

A narancsvidék színésznője 2006-ban nyilatkozott a People magazinnak partizási szokásairól, gyakorlatilag bárkivel elment bárhova, ha jónak ígérkezett a buli, mint mondta, felült egy olyan vonatra, amelyről nem tudott leszállni. 2007-ben megvolt az ittas vezetés és a rehab, de még tavaly is előfordult, hogy kórházba kellett vinni, miután valaki ginát kevert az italába – pár héttel később viszont így is kiszúrták egy bárban, ahol hajnali háromig ivott és táncolt.

Lapozzon, van még pár őrült partiarc a sztárok között!