Öngyilkos gondolatairól vallott a tévésztár

2015 MTV Europe Music Awards Marnie Simpson SQUARE FORMAT
Actress Marnie Simpson arrives at the 2015 MTV Europe Music Awards, EMAs, at Mediolanum Forum in Milan, Italy, on 25 February 2012. Photo: Hubert Boesl
Vágólapra másolva!
A Geordie Shore-ból ismert Marnie Simpson arról mesélt egy interjúban, hogy tizenhét éves korában még az öngyilkosságon gondolkodott.
Vágólapra másolva!

A Geordie Shore-ban, Celebrity Big Brother-ben is látott Marnie Simpson a Channel 5 In Therapy című műsorában adott őszinte interjút, korábbi öngyilkossági szándékáról is mesélt.

A most 25 éves realitysztárt 17 éves korában otthagyta az édesanyja, hogy frissen szerzett fiújával éljen Las Vegasban, évekre magára hagyta tinilányát.

Marnie Simpson Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

Simpson ekkor a mélypontra került, azt mondta, élete eddigi legkeményebb időszaka köszöntött rá, az öngyilkosságon is komolyan gondolkodott. "Tényleg meg akartam ölni magam. Annyira depressziós voltam, hogy egyszerűen meg akartam halni" – vallott.

A nő akkor is rossz passzban volt, amikor meghívták a Geordie Shore-ba, utána az alkohollal küzdött, kétszer volt gyógykezelésen miatta – többek között erről is mesélt a műsorban.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!