A 16 éves Mata Ricsi elárulta, miért költözött el, miért nem beszél családjával

Mata Ricsi
Vágólapra másolva!
Mata Ricsi és családja között hónapok óta tarta a mosolyszünet, amióta Ricsi gyámhivatali engedéllyel elköltözött otthonról egy befogadó rajongó családhoz. Az énekes most először mesélte el, hogy mi történt vele az elmúlt hónapokban.
Vágólapra másolva!

Az énekes négy hónapja Budapestre költözött, hogy a karrierjét építse, az elmúlt időszakban nem is beszélt a családjával. Mint a Reggeliben emondta, nagyon rosszul viselte a család a döntést, de bízik benne, hogy feldolgozzák. Mivel csak 16 éves, engedélyt kellett kérnie a gyámhivataltól, hogy egy befogadó családhoz költözhessen, most velük él.

Forrás: RTL Klub

Családjával nem tartja a kapcsolatot, nem beszélnek, és nem érti, hogy miért mesélnek róla az újságoknak, miért a cikkeken keresztül üzennek neki. Úgy érzi, le akarják járatni, rosszat akarnak neki, de bízik abban, hogy megértik, miért döntött így.

Szívesen hazajárna, beszélgetne a szüleivel, ha elfogadják a döntését, és támogatják abban, hogy építse a karrierjét. Sok cikk jelent meg arról, hogy barátnője családjához költözött, de ezt cáfolta, testvérként tekint a lányra, nincs köztük egyéb kapcsolat. A befogadó családot az X-Faktor alatt ismerte meg, ő kért segítséget tőlük, és így ajánlották fel, hogy költözzön oda hozzájuk.

A tanulásra koncentrál elsősorban, és sok új dalt szeretne készíteni, reméli, a rádiók is játsszák majd őket.