Már nyolc nő vádolja erőszakos szexuális nyomulással a sztárt

Jeremy Piven
Vágólapra másolva!
Újabb három nő vallott Jeremy Piven ellen.
Vágólapra másolva!

Még három nő vádolja Jeremy Pivent azzal, hogy erőszakosan iparkodott meghódítani őket, ezzel nyolcra nőtt azok száma, akik vele kapcsolatban valamilyen szexuális túlkapást jeleztek. A sok filmben, sorozatban, így a Törtetőkben is látott Piven tagad, ügyvédei pert indítanak a hírt elsőként leközlő Buzzfeed News ellen.

A színész szerint hamis minden vád, ráadásul az egyik több mint harminc, a másik kettő több mint húsz éve történt a vádlói szerint. Piven a korábbi vádak miatt vállalta a hazugságvizsgálatot, a gép – és a színész - szerint soha nem erőszakolta rá magát senkire, nem mutogatta intim testrészeit, nem erőltette akaratát nőkre. „Épp ellenkezőleg: ha egy nő azt mondta, hogy ”nem”, én leálltam" – nyilatkozta.

Jeremy Piven Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

2017 októberében Ariane Bellamar valóságshow-szereplő, a Beverly Hills Nannies egyik arca említette először Piven nevét a gátlástalan nyomulók között: szerinte Jeremy Piven többször megfogta a kebleit, majd amikor menekülni kezdett, akkor a fenekét markolta meg, a tükörbe nézett, és megállapította, hogy „szép pár lennének együtt". A nő szerint Piven kétszer volt erőszakos, szexuálisan túlfűtött, egyszer forgatáson kívül, egyszer a díszletben.